Kapat

Über uns


ER-EL MAKİNA YEDEK PARÇA İMALAT SAN. VE TİC. GMBH. 1989 yılından bu yana takım sıkma ve işleme ekipmanlarında bizi güven ve kalite simgesi haline getiren ürünler üretiyoruz. ER-EL, mevcut kapasitesi ve toplam istihdam yelpazesinde yıllar geçtikçe büyüyen çizgisiyle her geçen gün daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemektedir; Bugün başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 45’e yakın ülkeye ihracat yapmaktadır.

 Müşterilerimizin her biri farklı değer ve anlam taşıyan ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun çözümler sunmayı amaçlayan Ar-Ge departmanımız, ürün yelpazesini genişletme çalışmalarına büyük bir özveriyle devam etmektedir. Kaliteli, güvenli ve kaliteli ürünler üretmek için yatırımlarını artırarak verimli ve sürdürülebilir bir yol izleyen şirketimiz; 2004 yılında ISO 9001 kalite yönetim sistemine geçilerek mevcut kalite belgelendi. Daha sonra ISO14001 çevre yönetim sistemi, OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetimi ve CE belgelerine uygun olarak üretim gerçekleştirmektedir.

 Bugüne kadar kalıp ve iş parçası fikstürleri ile işleme sistemlerinde 4000'i aşkın sevkiyata hazır stok ürünümüzle alanımızda lider ve öncü imalatçı firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

 Standart üretimlerimizin yanı sıra projeye özel fikstür yapımı, iş makinaları; Her iş parçasına özel olarak tasarlayıp ürettiğimiz mekanik, pnömatik ve hidrolik cihazlar kullanılmaktadır. Sistem verimliliğini optimize eden ürün grubumuzla; Uygulamada geçerliliği olan, dünya çapında kabul görmüş standartlara göre üretim yapmaya devam ediyoruz.

   Firmamız 2017 yılında yeni fabrikasına taşınmış olup; Üretim tesisleri ve idari binalardaki dinamik ve yetkin iş gücü ile müşteri memnuniyeti için hem standart hem de proje bazlı fikstür çözümleri ile üstün performansla çalışmaktadır.

Uzun yıllar yurt içi ve yurt dışında kalıp bağlantı elemanları üreticisi olarak sektöre hizmet veren MİKSAN Hızlı Bağlantı Sistemleri satın alınarak ER-EL Kalıp Bağlantı Elemanları ve İşleme Sistemleri firmamıza katılmıştır. ER-EL markası olan MİKSAN ürünleri; Firmamız kalite ve güvenliğiyle hizmet vermeye devam edecektir.

Siz değerli müşterilerimize ER-EL'e olan güveninizden dolayı teşekkür ediyor, birlikte daha uzun yıllar aynı istikrar ve güvenle çalışmaya devam etmek istiyoruz.

Selamlar; ER-EL yönetimi